Com gestionar el meu negoci en moment de crisi, una eina d’innovació i de salvació - En línia

Salt

Data d’inici 30/04/2020
Data de finalització 30/04/2020
Durada 2 hores
Horari 10:00h a 12:00h

Descripció

El cost d'obrir el meu local

El pressupost i el seguiment.

Quin model de negoci tinc (indicadors)

Què venc: Coca-coles o Ferraris?

La gestió de vendes (plats estrella, etc.)

Eines: full d'excel i sistemes d'anàlisi.

A càrrec de Xavier Beltran, AGAR, assessoria alimentària

Com gestionar el meu negoci en moment de crisi, una eina d’innovació i de salvació - En línia
Format ONLINE
Preu Gratuït amb inscripció prèvia
Persones destinatàries Treballadores, Aturades, Empresàries, Emprenedores
Certificat d’assistència
Pràctiques a l’empresa No
Família Comerç i màrqueting

Voleu rebre alertes de formacions similars?

Subscriviu-vos al nostre butlletí d’informació.