Com gestionar el meu negoci en moment de crisi, una eina d’innovació i de salvació - En línia
Salt
Data d’inici
30/04/2020
Data de finalització
30/04/2020
Durada
2 hores
Horari
10:00h a 12:00h
Descripció
El cost d'obrir el meu local
El pressupost i el seguiment.
Quin model de negoci tinc (indicadors)
Què venc: Coca-coles o Ferraris?
La gestió de vendes (plats estrella, etc.)
Eines: full d'excel i sistemes d'anàlisi.
A càrrec de Xavier Beltran, AGAR, assessoria alimentària
Organitza
Salt
Format
ONLINE
Preu
Gratuït amb inscripció prèvia
Persones destinatàries
Treballadores, Aturades, Empresàries, Emprenedores
Certificat d’assistència
Sí
Pràctiques a l’empresa
No
Família
Comerç i màrqueting
Voleu rebre alertes de formacions similars?
Subscriviu-vos al nostre butlletí d’informació.