Creativitat i innovació turística en l’àmbit del Mindful Travel

Girona

Data d’inici 18/09/2019
Data de finalització 18/09/2019
Durada 3 hores
Horari De 10 a 13 h

Descripció

Innovar en aquest àmbit no és només crear nous productes turístics per respondre a una demanda creixent d’activitats d’oci conscient, es tracta de buscar l’essència – de les persones i de les destinacions- i transformar-les.

El 'Mindful Travel' busca un impacte en la persona més enllà del seu temps de vacances, una nova forma de viatjar per aprendre a viure diferent el dia a dia un cop tornem a la rutina. És un nou concepte de turisme amb molt camp per recórrer i desenvolupar, per això cal creativitat i noves formes de pensar, per innovar i connectar aspectes com l’equilibri físic i mental, el turisme sostenible i el contacte amb la tradició i cultura local, entre d’altres. 

Sessió a càrrec d’Edgar Tarrés, director del Postgrau de Turisme i espiritualitat de la Fundació UdG i professor de 'mindfulness', benestar i creativitat. Fundador de <a href="https://www.mindfulkit.com/edgar-tarres-falco/

" target="_blank">Mindfulkit</a>.

 

Sessió dirigida a persones interessades en conèixer què és el 'Mindful Travel', i persones emprenedores interessades en com orientar un negoci turístic cap aquesta nova tendència o promocionar productes i destinacions centrades en el benestar físic i mental i l’equilibri amb l’entorn. L'assistència a la sessió és gratuïta però cal inscripció prèvia contactant amb Girona Emprèn. Places limitades.

Aquest jornada s’organitza en el marc de l’Experiència LabGi!, un projecte d’innovació oberta impulsat per Girona Emprèn de l’Ajuntament de Girona  per cocrear solucions a un repte real plantejat per l’empresa Eventis, i  en col·laboració amb AENTEG i un ajut econòmic de la Diputació de Girona.

Girona

Organitza

Girona

Format Presencial
Preu Gratuït
Persones destinatàries Persones treballadores, Persones aturades, Persones empresàries, Persones emprenedores
Certificat d’assistència No
Pràctiques a l’empresa No
Família Hostaleria i turisme

Voleu rebre alertes de formacions similars?

Subscriviu-vos al nostre butlletí d’informació.