Bones pràctiques d'higiene alimentària en comerços i restauració

Salt

Data d’inici 12/06/2017
Data de finalització 12/06/2017
Durada 3 Hores
Horari de 10 a 13h

Descripció

Continguts:

Instruccions i normes de bones pràctiques a fi d'evitar riscos per a la salut del consumidor.

- Toxiinfeccions alimentàries

- Normes generals d'higiene

- Higiene personal 

- Controls per al nostre establiment

- Al.lèrgies alimentàries

A càrrec de Pepa Gispert de l'Àrea de Salut de l'Ajuntament de Salt. 

Comparteix

Salt

Organitza

Salt

Format Presencial
Preu Gratuït
Persones destinatàries Treballadores, Aturades, Empresàries, Emprenedores
Certificat d’assistència
Pràctiques a l’empresa No
Família Educació i formació

Voleu rebre alertes de formacions similars?

Subscriviu-vos al nostre butlletí d’informació.