Bones pràctiques d'higiene alimentària en comerços i restauració
Salt
Data d’inici
12/06/2017
Data de finalització
12/06/2017
Durada
3 Hores
Horari
de 10 a 13h
Descripció
Continguts:
Instruccions i normes de bones pràctiques a fi d'evitar riscos per a la salut del consumidor.
- Toxiinfeccions alimentàries
- Normes generals d'higiene
- Higiene personal
- Controls per al nostre establiment
- Al.lèrgies alimentàries
A càrrec de Pepa Gispert de l'Àrea de Salut de l'Ajuntament de Salt.

Organitza
Espai Municipal d'Ocupació - Ajuntament de Salt
Contacte
formacioemo@salt.cat / 972 405295
Format
Presencial
Preu
Gratuït
Persones destinatàries
Treballadores, Aturades, Empresàries, Emprenedores
Certificat d’assistència
Sí
Pràctiques a l’empresa
No
Família
Educació i formació
Voleu rebre alertes de formacions similars?
Subscriviu-vos al nostre butlletí d’informació.