Comerç a casa

Comerç de La Cerdanya

Comerç de

Vinalium Puigcerdà

Vinalium Puigcerdà

Alimentació
c/Espanya, 41
661 103 331
661 103 331

Descripció

Vinalium et dóna la benvinguda a espais on els apassionats del món del vi i els destil·lats trobaran el seu lloc.

Disposem d’una gran diversitat de vins i licors, busca el que vulguis a la nostra botiga, deixa’t aconsellar per nosaltres, i si no trobes el que busques, demana’ns-ho. La nostra delicada selecció de productes ens permet oferir-te el més destacat del panorama vitivinícola, i fer-te arribar tot tipus de productes als millors preus del mercat. És un altre dels nostres valors, el compromís amb els nostres clients i amics d’oferir-los sempre el millor preu.

Conjuguem els avantatges del ‘celler tradicional‘, com ara el coneixement profund del producte i un tracte molt personalitzat cara el client, amb els d’un model de franquícia de vins adaptat als nous temps, dotat d’un ampli assortiment de productes i serveis, i amb els preus més competitius del mercat.

Posem a disposició del client vi (ampolla i a granel), licors, caves, xampanys, vinagres, cerveses artesanes i, fins i tot, refrescos i altres tipus de begudes, a més d’un petit assortiment d’aliments com conserves, olives o fruita seca. Tot això amb una imatge moderna i atractiva, promocionant constants novetats i innovacions en el món del vi, però sempre adaptades a totes les butxaques.

No hay ninguna descripción de la foto disponible.No hay ninguna descripción de la foto disponible.

0 Opinions
  • Qualitat del producte
  • Preu
  • Puntualitat
  • Atenció al client

Deixeu una opinió
Producte afegit