Escènics. Catàleg d'arts en viu

De l'1 al 30 d'abril, podeu actualitzar les dades del grup i dels espectacles
De l'1 al 31 d'octubre, podeu actualitzar les dades del grup i dels espectacles

Escènics aplega el bo i millor de l'oferta creativa de les arts en viu.
Amateurs i professionals. Aquí hi trobareu la informació bàsica per decidir la contractació: descripcions dels espectacles, requeriments tècnics, fotografies, dades de contacte, preus, etcètera.

Objectius
Escènics és una plataforma de promoció de les arts escèniques i la música que posa en relació, d'una manera directa i innovadora, l'oferta artística disponible a les comarques de Girona amb ajuntaments, biblioteques, equipaments culturals, centres cívics, associacions o particulars que busquen espectacles per fer les seves programacions. És una porta oberta a la creativitat artística mitjançant les possibilitats que ofereix Internet. Escènics és un aparador de la imaginació i la professionalitat dels intèrprets i col·lectius artístics, que contribueix a fer visible el caràcter públic i universal de la cultura i que fomenta la convivència.
Com funciona?
Aquest web té la funció de ser una eina útil i senzilla perquè programadors d'espectacles puguin trobar una àmplia oferta d'arts escèniques. Hi ha tres possibilitats bàsiques de cerca: per gènere, per grup o per paraules clau. L'opció de gènere ofereix llistes d'espectacles. Un grup concret es pot cercar alfabèticament a la llista de grups. La tercera via per arribar a l'espectacle consisteix a introduir una paraula clau al cercador, que busca el mot triat en l'apartat de gèneres, categories, espectacles, grups i sinopsi. La cerca avançada permet precisar més la recerca i seleccionar, entre altres opcions, si es vol un espectacle professional, amateur o apte per biblioteques.
Com participar-hi?

Escènics és obert a la participació de companyies, grups, col·lectius i intèrprets professionals i amateurs de les diferents disciplines de les arts de l'espectacle.

Els espectacles constitueixen la base de l'oferta. Cal formular tantes inscripcions com espectacles diferents en disposició de ser representats per cada grup. Els criteris de selecció se centren en la qualitat de les propostes i la trajectòria artística dels artistes o grups.

La Diputació de Girona està autoritzada a utilitzar el nom o altres signes distintius identificadors de l'artista o grup, i de la seva obra, per fer-ne difusió i publicitat.

Manual per a grups

Utilitza l'enllaç disponible aquí sota per a descarregar el manual de publicació per a grups.

Descarrega el manual