Salvant pingüins a l'espai! Nivell 1 +Nova Eruditio
+Nova Eruditio-Salvant pingüins a l'espai! Nivell 1
+Nova Eruditio-Salvant pingüins a l'espai! Nivell 1
Grup professional
Taller
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Els heroeruditios crearan un videojoc amb Scratch per salvar pingüins que s'han perdut a l'espai. Es tracta d'un taller per descobrir el món de la programació d'una manera lúdica. Aprendran conceptes de programació com condicionals, bucles, variables, personatges, escenaris..., que els serviran per crear els seus propis videojocs i poder-los compartir amb tothom. El taller és destinat a nens i nenes a partir de 6 anys sense experiència prèvia en Scratch.

Currículum

En Jesús i la Iolanda són els primers i únics partners oficials de Lego Education Robotix a la província de Girona. Especialistes en metodologia Lego i formats com a facilitadors (monitors especialitzats per la famosa marca Lego), són capaços de treure el millor de cadascú a través de les activitats amb Lego Education Robotix: des de la creació d'històries fins a la fabricació i la programació d'un robot, passant per la descoberta de la mecànica d'una baldufa, o generant reptes perquè els assistents descobreixin com es mou un molí de vent; des de la literatura fins a la tecnologia, passant per la matemàtica, la imaginació i el valor de les coses que ens envolten. Són amants de l'aprenentatge, de la música, de la creativitat, d'infants i joves, i apassionats d'allò que fan dins i fora de la família. La Iolanda és logopeda i terapeuta de llenguatge, directora del centre de logopèdia, psicologia, reeducació, mediació i mètodes d'aprenentatge innovadors L'Arbre (amb seus a Sils i Salt, www.arbredesils.cat). En Jesús és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses (ADE) i màster MBA per la Universitat de La Salle, i és coach empresarial i d'emprenedors, i dinamitzador de grups.

Fitxa artística
Autoria:Jesús Muñoz i Yolanda Claveras
Direcció:
Durada de l'espectacle:1 h 15 min
Públic:
Edats:A partir de 6 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:
Temps de muntatge:10 min
Temps de desmuntatge:10 min
Requeriments tècnics per l'espaiCom que és en línia, els participants necessitaran un PC, Mac o tauleta per poder fer aquest taller, i preferiblement 2 dispositius, un per veure què fa el facilitador i l'altre perquè ho pugui fer el mateix participant. En cas que es faci en un espai físic, demanarem un d'aquests aparells.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Iolanda Claveras Espinach
Nom del grup:
+Nova Eruditio
Telèfon mòbil:
623195444
Adreça electrònica:
univers@novaeruditio.com
Municipi:
Salt
Codi postal:
17190
Web:
www.novaeruditio.com
Import del caixet
11-13 euros per participant, amb un mínim de 6 participants
Exempt d'IVA
Etiquetes
Taller d'arts
Valoracions
0 / 5
0 valoracions