LOG OUT Teatre-Apnea
LOG OUT Teatre-Apnea
LOG OUT Teatre-Apnea
Grup professional
Teatre
Sinopsi

En Marc i la Gina són dos germans que des de ben petits ho comparteixen tot. Una nit, després d’una festa i anant força beguts, transformen l’agressivitat amb què normalment es tracten en una relació sexual. 

 

Des d’aquell moment canvien radicalment, al principi per rebutjar-se, però després per acostar-se, descobrir-se i tractar-se amb una tendresa amb la qual no s’havien trobat mai.

 

La seva relació se sotmetrà llavors a una espiral cada cop més gran i més forta de necessitat física i afectiva, però també d’agressió i asfíxia. La claustrofòbia es farà evident. Cada cop passaran més temps tancats a l'habitació, mimant-se amb l’espai, els colors i la roba, i aïllant-se del món exterior que fins ara els personalitzava. 

 

Les golfes es converteixen en el marc d'una lluita entre el cos i la paraula, en el conflicte entre les necessitats d’estar amb l’altre i de fugir-ne, en un combat entre dos germans.

Currículum

LOG OUT Teatre és una companyia nascuda el 2016 que gestiona projectes i dota els seus col·laboradors d'un paraigua sota el qual crear i distribuir les produccions. És per això que treballa per:

1. Esdevenir una productora escènica i audiovisual.

2. Crear una plataforma multidisciplinària de suport i promoció d'artistes emergents.


Gestionada actualment per quatre administradors amb formació en diversos àmbits artístics, la companyia intenta consolidar-se ara amb el seu tercer projecte, Apnea.


En els darrers anys han fet gira pel Gironès amb els seus projectes anteriors, Valerie (2018), una adaptació de Hamlet, de William Shakespeare, escrita i dirigida per Guillem Lloret, i L'home gras, de Mario Rebugent, obra amb què es varen estrenar el 2017.


Fitxa artística
Autoria:Clara Mir I Mario Rebugent
Direcció:
Director/a:Ferran Joanmiquel
Actor/Actriu:Clara Mir
Actor/Actriu:Mario Rebugent
Productor/a:LOG OUT Teatre
Durada de l'espectacle:1 h 10 min
Públic:Adults
Fitxa tècnica
Mides escenari:8 m de fons x 5 m d'ample Possibilitat públic a 3 bandes.
Temps de muntatge:4
Temps de desmuntatge:3
Requeriments tècnics per l'espaiProjector 6000 lumens. Fitxa técnica en curs.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Mario Rebugent
Nom del grup:
LOG OUT Teatre
Telèfon mòbil:
608628809
Adreça electrònica:
mario@logoutteatre.com
Municipi:
Salt
Codi postal:
17190
Web:
logoutteatre.com
Import del caixet
1.000 €
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Text contemporani
Valoracions
0 / 5
0 valoracions