Cacauet teatre-Aigua
Cacauet teatre-Aigua
Cacauet teatre-Aigua
Cacauet teatre-Aigua
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Públic familiar
Sinopsi

És un espectacle de petit format amb teatre de llums i ombres. Una història basada en la llegenda xinesa d'Els quatre dracs. Interpretada amb un teatrí de llums i ombres, una evolució del teatre d'ombres xineses amb il·luminació actual i animació d'objectes. Aquest és un conte sobre l'amistat d'un ésser màgic, un drac xinès, i la Xen. Tracta de la revolta davant la injustícia i l'abús de poder. L'ajuda desinteressada i la valentia per tirar endavant cap a on et dugui el cor. Finalment, també va sobre la importància del recurs de l'aigua per a la vida. El petit drac Liu Xiaulong veu patir l'amiga Xen i la seva gent per falta d'aigua. Ell i tres dracs més demanen a l'emperador de Jade que faci ploure i alleugereixi la terra de la gran sequera. En veure que el poderós senyor no els fa cas, decideixen solucionar-ho ells mateixos sense importar-los les conseqüències.

Currículum

A Cacauet som un equip format en diferents disciplines: art dramàtic, música i belles arts, i cadascú aporta el que coneix i estima més i millor. Fa quinze anys que interpretem i creem espectacles amb el llenguatge dels titelles, la llum, les ombres, la interpretació teatral i la música, i els compartim amb el públic en diversos espais i en diferents formats. A Cacauet fem teatre per a tots els públics, teatre familiar. També fem projectes a mida per a espais, museus, festes populars, etc., i expliquem i interpretem contes, gravem àudios i, sobretot, intentem encuriosir i captivar orelles i ulls petits; vaja, connectar amb el públic. Les nostres eines expressives són el teatre de llums i ombres, la manipulació de titelles i objectes, la música, la veu i la interpretació. Tenim cura del llenguatge, de l'idioma que fem servir. El volem ric, expressiu, clar: que plantegi temes que interessin i que aportin debat o preguntes per part dels petits, i també dels grans. Un llenguatge inclusiu i actual. Tenim cura de l'estètica i els materials, dels sons i de la música perquè ens ajuden a comunicar, a expressar i a vegades fins i tot a emocionar.

Fitxa artística
Autoria:Cacauet teatre
Direcció:
Actor/Actriu:Marta Esmarats és actriu, titellaire, professora de joc dramàtic, llicenciada en art dramàtic per l'Institut del Teatre i diplomada en magisteri. No pot parar d'imaginar i tot seguit jugar amb titelles, amb la veu i amb el cos. Posa el cor en cada muntatge de Rondallaire i està molt contenta de poder dur a les biblioteques i arreu les seves creacions i de continuar aprenent. Ha après intensament amb la maternitat.
Compositor/a:Miquel Fletas interpreta i crea cançons amb l'ajuda de diferents instruments com la guitarra, el piano i l'acordió diatònic. També enregistra i fa el muntatge dels ambients sonors. Té dues filles.
Escenografia:Montse Fletas és artista plàstica, escenògrafa, restauradora i llicenciada en belles arts per la Universitat de Barcelona. Crea escenografies, titelles i màscares i assessora en els aspectes estètics dels muntatges.
Director/a:Cacauet teatre
Disseny:Cèlia Molinari : dissenyadora gràfica i il·lustradora canadenca. Ha participat en la creació de les ombres per al muntatge. https://www.behance.net/celiamolinari
Durada de l'espectacle:50 min
Públic:Tots els públics
Fitxa tècnica
Mides escenari:3 x 3 m
Temps de muntatge:60 min
Temps de desmuntatge:40 min
Requeriments tècnics per l'espaiEns cal un espai que es pugui enfosquir totalment i un endoll. Nosaltres portem el nostre equip de so i llum.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Marta Esmarats Bigas
Nom del grup:
Cacauet teatre
Telèfon mòbil:
630693908
Adreça electrònica:
martaesma79@hotmail.com
Municipi:
Riells i Viabrea
Codi postal:
17404
Web:
www.cacauet.net
Import del caixet
350 €
No exempt d'IVA (10 %)
Etiquetes
Titella
Valoracions
0 / 5
0 valoracions