El cocodril grec Cacauet Teatre
Cacauet Teatre-El cocodril grec
Cacauet Teatre-El cocodril grec
Cacauet Teatre-El cocodril grec
Cacauet Teatre-El cocodril grec
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Muntatge amb teatre d’ombres i música inspirat en una notícia real. La història se situa a Indonèsia i tracta d’un cocodril encallat a la riba del riu Palu degut a les deixalles i a una roda de motocicleta. Aquest relat ens mostra que no és or tot el que brilla. En Crec decideix anar a veure i viure les meravelles de les que tothom parla al gran riu Palu. Un cop hi arriba, però, no és el que s’imaginava. El pobre cocodril quedarà atrapat per l’abundància de deixalles engolides; serà aquesta la seva fi? O se’n sortirà?

Currículum

Cacauet Teatre fa més de quinze anys que ens dediquem al teatre de llums i ombres, també de titelles.

Som una actriu i un músic professionals.

Ens inspira crear històries amb les imatges i les paraules utilitzant el teatre d’ombres. Tenim cura dels materials i prioritzem el reciclatge i els materials oberts i que afavoreixen la creativitat i l’expressió.


Marta Esmarats és llicenciada en art dramàtic i té formació específica en titelles i teatre d’ombres.

Fitxa artística
Autoria:Cacauet Teatre
Direcció:
Actor/Actriu:Marta Esmarats és actriu, titellaire, professora de joc dramàtic, llicenciada en art dramàtic per l'Institut del Teatre i diplomada en magisteri. No pot parar d'imaginar i tot seguit jugar amb titelles, amb la veu i amb el cos. Posa el cor en cada muntatge de Rondallaire i està molt contenta de poder dur a les biblioteques i arreu les seves creacions i de continuar aprenent. Ha après intensament amb la maternitat.
Compositor/a:Miquel Fletas interpreta i crea cançons amb l'ajuda de diferents instruments com la guitarra, el piano i l'acordió diatònic. També enregistra i fa el muntatge dels ambients sonors. Té dues filles.
Escenografia:Montse Fletas és artista plàstica, escenògrafa, restauradora i llicenciada en belles arts per la Universitat de Barcelona. Crea escenografies, titelles i màscares i assessora en els aspectes estètics dels muntatges.
Director/a:Cacauet Teatre
Disseny:Cèlia Molinari : dissenyadora gràfica i il·lustradora canadenca. Ha participat en la creació de les ombres per al muntatge. https://www.behance.net/celiamolinari
Durada de l'espectacle:50 min
Públic:
Edats: A partir de 4 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:4 m d'amplada x 4 m de fondària
Temps de muntatge:1 h 30 min
Temps de desmuntatge:1 h
Requeriments tècnics per l'espaiEns cal un espai que es pugui enfosquir totalment i un endoll. Nosaltres portem el nostre equip de so i llum.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Marta Esmarats Bigas
Nom del grup:
Cacauet Teatre
Telèfon mòbil:
630693908
Adreça electrònica:
martaesma79@hotmail.com
Municipi:
Riells i Viabrea
Codi postal:
17404
Web:
www.cacauet.net
Import del caixet
750 euros
No exempt d'IVA (10 %)
Etiquetes
Titella
Valoracions
0 / 5
0 valoracions