Skip to main content

SERVEIS

Els agents digitalitzadors de l’Oficina Accelera Pime Rural Girona poden assessorar-vos i donar-vos suport en tot el procés de transformació digital del vostre negoci. Feu-nos arribar la vostra consulta i us la resoldrem de manera gratuïta.

Activitats de sensibilització

Les jornades, tallers i seminaris que duem a terme us permetran conèixer diverses eines, metodologies i instruments de finançament per afrontar la transformació digital del vostre negoci.

Les nostres activitats faciliten espais per a la difusió de coneixement i l’intercanvi d’experiències entre les empreses de la demarcació.

Consulteu les activitats

Diagnosi de la maduresa digital

Fer un diagnòstic de la maduresa digital de l’empresa us ajudarà a saber en quin nivell tecnològic esteu i a definir què voleu transformar per impulsar el vostre negoci.

Mitjançant un senzill test en línia que trobareu a la pàgina de Red.es podreu conèixer l’estat de digitalització del negoci i identificar-ne les possibles debilitats. També podreu contactar amb els nostres agents perquè us ajudin en aquest procés de diagnosi.

Test d’autodiagnosi

Assessorament i impuls digital

L’atenció personalitzada de l’agent digitalitzador us permetrà saber tot el que necessiteu per dur a terme la transformació digital.

Mitjançant reunions presencials o virtuals amb els nostres agents, podreu identificar les millors opcions respecte als processos de transformació digital, fer les consultes necessàries i resoldre els dubtes que vagin sorgint.

Contacteu amb un agent

Tramitació d'ajuts

Identificar i tramitar els ajuts que permetin fer front a la transformació digital de l’empresa és clau per a la digitalització del negoci. El Kit Digital és el principal ajut per a la digitalització de les empreses. L’agent digitalitzador us orientarà en aquest procés de cerca de finançament.

Què és el Kit Digital