Skip to main content
Data d’inici
19/07/2023
Horari
De 10 a 13 h
Lloc
Escola pública de Sant Esteve de Guialbes
Ctra. Creu a General s/n  17468
Contacte
accelerapime@ddgi.cat
Tel. 666 494 241

Trobada dirigida als professionals del sector agrari i ramader que volen saber com poden millorar la gestió i el control del seu negoci mitjançant eines digitals

Descripció:

La trobada «Digitalitzem el sector primari: connectant idees, transformant el futur» es dirigeix a les pimes del sector agrari i ramader de la província de Girona i té l’objectiu de promoure la digitalització dels negocis d’aquest sector mitjançant l’ús de les noves tecnologies.

Durant la jornada s’exposaran diverses eines digitals que permeten millorar la gestió i el control dels processos productius, i es proporcionarà un espai de networking perquè els participants interactuïn amb altres professionals del sector.

Els proveïdors de tecnologies agrícoles i ramaderes que participen en la trobada estan acreditats com a agents digitalitzadors de la subvenció «Kit digital» i disposaran d’una zona d’exposició per mostrar el funcionament de la tecnologia i resoldre les preguntes dels assistents.

Aquesta activitat de networking permetrà als participants conèixer de prop les últimes eines i aplicacions digitals per al sector agrari i ramader, i establir relacions comercials amb proveïdors clau en aquesta àrea.

Programa:

9.30 h                 Recollida d’acreditacions

10.00 h               Benvinguda

10.05 h               Presentació de l’Oficina Accelera Pime i de la plataforma Comerç a Casa

10.40 h               Exposició d’un cas d’èxit

11.00 h               Exposició de tecnologies innovadores per a la digitalització del sector

11.05 h      Hortagest

11.25 h      Isagri

11.45 h      Cultilogic

12.05 h      Hesperides

12.30 h               Sala d’expositors i networking entre els assistents

14.00 h               Fi de la jornada