Skip to main content
Data d’inici
25/10/2023
Horari
De 13 a 15 h
Lloc
C.Tarongers, 12 (Consell com. del Baix Empordà)
La Bisbal d’Empordà 

Descripció:

En un món empresarial en constant evolució, la intel·ligència artificial (IA) ha esdevingut un motor impulsor de la innovació i l’eficiència. No obstant això, moltes petites i mitjanes empreses sovint consideren que la IA és inaccessible o difícil d’implementar. Això està a punt de canviar!

Us convidem a la sessió de formació «Intel·ligència artificial: Transformant petites i mitjanes empreses», dissenyada especialment perquè els assistents coneguin les oportunitats i aplicacions pràctiques de la IA, i com implementar solucions basades en IA a les seves empreses.

Programa:

13.00 h              Introducció

13.10 h              Ponència

  • Què és la intel·ligència artificial (IA)?
  • Estat actual de la IA i oportunitats i desafiaments per a les pimes.
  • Aplicacions pràctiques de la IA per sectors (turisme, comerç, etc.).
  • Eines i recursos per implementar la IA.

14.50 h              Dubtes i preguntes

Ponent:

Marta Barris és consultora estratègica en transformació digital i intel·ligència artificial. Ha estat formada en administració i direcció d’empreses i té un postgrau en direcció de petites i mitjanes empreses per la Universitat Pompeu Fabra. Ha col·laborat i treballat amb diverses empreses en l’àmbit financer i d’assessorament empresarial. Actualment és cofundadora de The Sigma Projects, on es dedica a ajudar les empreses en la seva digitalització i en l’adopció de solucions innovadores basades en IA, així com en automatització de processos.