Skip to main content
Data d’inici
24/04/2024
Horari
De 9 a 12 h
Ubicació
Ctra. de Camprodon, s/n
(Centre Cívic de l’Hostalnou de Bianya)

17813 La Vall de Bianya
Contacte
972 260 152 Ext. 4514
accelerapime@ddgi.cat

Descripció:

Voleu renovar i digitalitzar les eines per gestionar el vostre negoci d’hostaleria o de restauració? Aleshores aquesta jornada és per a vosaltres!

El creixement constant del sector turístic i gastronòmic a la demarcació de Girona fa que sigui essencial estar al dia quant a les eines tecnològiques que poden millorar l’eficiència operativa, l’experiència del client i, en definitiva, l’èxit del negoci.

Les presentacions i demostracions pràctiques dels diferents ponents d’aquesta sessió  permetran conèixer de quina manera aquestes eines poden transformar la gestió i administració d’hotels i restaurants.

Els ponents presentaran una gama diversa de solucions de l’àmbit digital, tals com TPV (terminal punt de venda), xef virtual, calaixos de cobrament, aplicacions de fidelització, Channel Manager, motors de reserva, eines de gestió d’accessos, control horari i comerç electrònic, entre moltes altres.

No us perdeu aquesta oportunitat única de connectar amb experts del sector, amb molts anys d’experiència, per descobrir noves solucions digitals subvencionables i transformar la gestió del vostre negoci d’hostaleria o de restauració.

Programa:

8.50 h  Recollida d’acreditacions

9.00 h   Benvinguda i presentació de l’Oficina Accelera Pime Rural Girona

9.05 h Exposició de les diferents solucions de digitalització

  • 9.05 h Bolrooms
  • 9.25 h Chef Control
  • 9.45 h Gna Hotel
  • 10.05 h iMàtica
  • 10.25 h MiJ Robots
  • 10.45 h Neobookings
  • 11.05 h Novostorm

11.20 h Dubtes i preguntes

11.30 h Treball en xarxa (networking) amb esmorzar

12.00 h Fi de la jornada

    La Diputació de Girona registra les vostres dades amb la finalitat que accediu als serveis i activitats del programa Oficina Accelera Pime Rural Girona. Més informació a Avis legal