Catàleg d'arts en viu. Escènics. 2017

 

Escènics vol ser un punt trobada entre creadors i programadors. Un catàleg d'activitats culturals de qualitat de les comarques gironines, que permeti a la ciutadania gaudir d'una àmplia programació cultural.

 

Es tracta d'una eina destinada bàsicament al món municipal, però també un instrument de difusió per als creadors de tot tipus i totes les disciplines, que es traduirà en una major difusió de la seva obra per arribar al màxim d'espectadors potencials possible.

 

El catàleg virtual d'arts en viu Escènics és obert a la participació de les companyies, grups, col·lectius i intèrprets professionals i amateurs de les diferents disciplines de les arts de l'espectacle.

A qui s'adreça

Ens públics, Ciutadans, Entitats, empreses

Ajuntaments, biblioteques, equipaments culturals, centres cívics, associacions o particulars que busquen espectacles per programar.

Accés al servei

Es pot accedir al servei a través de la web: www.ddgi.cat/catalegescenics

El catàleg virtual d'arts en viu Escènics és obert a la participació de les companyies, grups, col·lectius i intèrprets professionals i amateurs, de les comarques gironines, de les diferents disciplines de les arts de l'espectacle.

TerminisConvocatòria oberta del 22 de desembre de 2016 al 30 de gener del 2017

Normativa

Cada grup pot formular una sol·licitud per a cada espectacle que estigui en disposició de representar. Els criteris de selecció se centren en la qualitat de les propostes i la trajectòria artística dels integrants.

Departament responsable

Cooperació Cultural

Informació en línia

www.ddgi.cat/catalegescenics

Documentació


Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Compartir Compartir
  • Enviar Enviar
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF: P1700000A