Giroscopi Cultural

Giroscopi cultural és la fira de les iniciatives culturals de les comarques gironines, organitzada per la Casa de Cultura de Girona amb una clara voluntat d’itinerar per tot el territori. Així, la primera edició es va fer a Girona, la segona a Olot, i enguany es fa a Figueres.

La trobada es presenta com un gran centre de treball i divulgació del sector cultural gironí, un espai per donar-se a conèixer, amb la possibilitat d’establir col·laboracions i d’ampliar coneixements, un espai capaç de crear sinergies entre agents culturals -institucions públiques, organitzacions sense ànim de lucre i empreses privades-, tant si aquests exposen en els estands com si programen activitats o visiten la fira, i de constituir un observatori del sector. A més, la fira s’obre al públic per mostrar la feina que s’està fent des de l’àmbit de la cultura i per oferir un lloc d’entreteniment i coneixement.

Així, Giroscopi cultural es planteja amb dos enfocaments. Un primer bloc s’orienta al sector cultural, amb tres vessants:

  • la promoció de productes, serveis i espais
  • l’intercanvi d’experiències i coneixements entre professionals
  • la formació específica per a gestors culturals, artistes i professionals dels diferents àmbits de la cultura.

Un segon bloc està adreçat al públic en general en forma d’exhibició de l’oferta cultural gironina a través de la mostra de productes i serveis, i la programació d’actes com presentacions de llibres, taules rodones, tallers infantils, concerts, obres de teatre i altres espectacles.

 

A qui s'adreça

Ciutadans
Ciutadania i programadors culturals

Més informació

Giroscopi Cultural


Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Compartir Compartir
  • Enviar Enviar
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF: P1700000A