Programa Tallers ambientals

"Els Tallers ambientals" és un programa d’educació ambiental promogut per la Diputació de Girona que ofereix activitats d’educació per a la sostenibilitat, de mitja o una jornada. L’oferta d’activitats comprèn tallers que es realitzen en els propis centres escolars o llur entorn i, per tant, no requereixen desplaçaments dels alumnes en autocar. El programa abasta els principals temes que tenen transcendència en la qualitat del medi ambient i promouen l’extensió del desenvolupament sostenible.

Les activitats han estat dissenyades per professionals de l’educació ambiental i són dutes a terme directament per ells. Cadascuna de les activitats ha estat seleccionada curosament seguint criteris de qualitat dels continguts, foment de la participació activa dels alumnes i experiència de l’equip d’educadors ambientals i, per aquest motiu, compta amb el recolzament i finançament de la Diputació de Girona.

A qui s'adreça

Entitats

El programa "Els Tallers Ambientals" s'adreça, d'una banda, als professionals de l'educació ambiental o educació per a la sostenibilitat, i vol ser una eina a la seva disposició per contribuir a promocionar llur activitat, estendre l'educació per a la sostenibilitat, ajudar a consolidar equips humans i incentivar la millora contínua de les activitats didàctiques que ofereixen. L'objecte del programa és oferir als escolars de les comarques de Girona tallers i propostes educatives encaminades a facilitar la formació i la conscienciació en els camps específics de l'ecologia urbana, les bones pràctiques ambientals i la sostenibilitat, mitjançant les activitats educatives que els equips participants efectuaran als propis centres escolars.

Departament responsable

Medi Ambient

Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Compartir Compartir
  • Enviar Enviar
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF: P1700000A