Concurs fotogràfic a Instagram «Què li passa, al clima?»

interreg

 


 

El concurs fotogràfic «Què li passa, al clima?» consisteix en la publicació a la xarxa Instagram de fotografies amb l'etiqueta #ECTAdapt i i #[nom del municipi on hagi estat presa] que tinguin com a motiu el canvi climàtic a l'Espai Català Transfronterer (comarques de Girona i departament dels Pirineus Orientals). El fet d’etiquetar la fotografia implica que l’autor accepta les bases del concurs.

 

El concurs es desenvolupa com a eina de sensibilització en el marc del projecte de cooperació transfronterera «ECTAdapt. Contribuir a l'adaptació de l'Espai Català Transfronterer als efectes esperats del canvi climàtic», aprovat dintre de la primera convocatòria del programa POCTEFA i cofinançat, amb un 65% pel fons FEDER de la UE, i està organitzat per la Diputació de Girona.

 

Es realitzarà una edició del concurs a Instagram per a cada estació de l’any: hivern, primavera, estiu i tardor.

A qui s'adreça

Ciutadans

Accés al servei

Per participar en el concurs s’ha de tenir un compte a la xarxa social Instagram amb un perfil públic, i s’han de respectar les condicions d’aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms). Així mateix, el fet d’etiquetar la fotografia amb l’etiqueta #ECTAdapt  i #[nom del municipi on hagi estat presa] implica que l’autor accepta les bases del concurs.

 

La participació és gratuïta.

 

No es limita el nombre de fotografies presentades per participant, i no es tindran en compte les valoracions ni els comentaris d’altres usuaris sobre les fotografies que participin al concurs. 


Terminis


Tancament de sol·licitud : 31/12/2018
  • Hivern: de l’1 de gener de 2018 al 31 de març de 2018, ambdós inclosos.
  • Primavera: de l’1 d’abril de 2018 al 30 de juny de 2018, ambdós inclosos.
  • Estiu: de l’1 de juliol de 2018 al 30 de setembre de 2018, ambdós inclosos.
  • Tardor: de l’1 d’octubre de 2018 al 31 de desembre de 2018, ambdós inclosos.

Departament responsable

Programes Europeus
Portal de Transparència de DDGI
Cercador
BOP Butlletí Oficial de la Província Factura electrònica Operacions pressupostàries Tràmits en línia Accés a les meves notificacions electròniques
  • Utilitats
  • Imprimir Imprimir
  • Compartir Compartir
  • Enviar Enviar
REGISTRE GENERAL D'ENTRADA Pujada de Sant Martí, 4-5. 17004. Girona · T 972185000
I SORTIDA DE DOCUMENTS Horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. NIF: P1700000A