Jornada de l'Esport Femení

Jornada plenament consolidada, que va néixer el 2013 amb l'objectiu d'esdevenir una plataforma per trencar estereotips i difondre la pràctica esportiva femenina a partir de la creació d'un espai de visualització, d'iniciació i de reconeixement. És una iniciativa que desenvolupen conjuntament la Diputació de Girona, l'Ajuntament de Girona i la Generalitat de Catalunya.

Vol fer visible l'esport femení, així com promoure el reconeixement social i la igualtat d'oportunitats envers les esportistes actuals i futures. S'hi duen a terme exhibicions, tornejos, entrenaments per iniciar-se en diferents disciplines, xerrades, visites d'esportistes d'elit i moltes més activitats. Es tracta d'una manera lúdica de fomentar l'esport femení, alhora que es transmeten valors i es mitiguen discriminacions i desigualtats.

A més a més s'hi donen a conèixer esportistes reconegudes i d'altres que comencen i es reconeix l'esforç i la constància de les persones i entitats que donen suport a l'esport femení. Tot plegat, amb la pretensió d'afavorir la igualtat i l'equitat a l'hora d'accedir a la pràctica esportiva.

A qui s'adreça

Ciutadans

Normativa

La jornada va dirigida a nenes, joves i dones.

Informació en línia

www.jornadaesportfemeni.cat