Notícies

La Diputació segueix amb l'impuls de l'emprenedoria en la segona edició dels Premis Projecta't

Foto : La Diputació segueix amb l'impuls de l'emprenedoria en la segona edició dels Premis Projecta't

Guardonarà amb sis mesos d'assessorament personalitzat i gratuït deu iniciatives empresarials gironines a fi de fer-les créixer.

La Diputació de Girona convoca la segona edició dels Premis Projecta't amb l'objectiu d'impulsar la projecció d'empreses i autònoms de les comarques gironines. Aquests premis s'emmarquen en el programa d'emprenedoria CO-CREIX de l'àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local de la mateixa corporació. Els Premis Projecta't compten amb el suport del Fons Europeu de Desenvolupament Regional(FEDER), de la Unió Europea.

Els guardons s'adrecen a emprenedors del territori i premien les deu iniciatives empresarials més rellevants i amb més potencial de creixement. Els deu projectes seleccionats obtindran l'assessorament especialitzat d'experts que, al llarg de sis mesos, ajudaran a definir i a desenvolupar l'estratègia empresarial en l'àmbit que els mateixos emprenedors escullin.

Hi poden optar les empreses i treballadors autònoms amb una trajectòria màxima de cinc i tres anys, respectivament, i amb domicili fiscal i centre de treball a la demarcació de Girona, que tinguin identificats reptes o oportunitats de millora i que justifiquin la necessitat d'un suport extern per orientar la seva estratègia empresarial.

En aquesta edició, l'autònom ha de tenir identificat un repte que impliqui el compromís, a curt termini, de constituir-se com a empresa, i l'activitat objecte de la sol·licitud ha de ser la seva activitat principal.

El termini per inscriure-s'hi comença aquest dissabte 20 de juny i acaba el 19 de juliol. Els candidats tenen un total de trenta dies naturals per presentar la sol·licitud a la Diputació de Girona, en el canal electrònic designat i seguint els criteris marcats a les bases i a la convocatòria dels Premis Projecta't. Tota la informació es facilita a la plana web dels premis (www.premisprojectat.cat).