Notícies

El president posa la Fira de Mostres com a exemple de l'evolució del teixit empresarial gironí i l'emprenedoria

Foto : El president posa la Fira de Mostres com a exemple de l'evolució del teixit empresarial gironí i l'empr

El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, ha assistit aquest matí a la inauguració de la cinquanta-quatrena edició de la Fira de Mostres (el Certamen), que ha posat com a exemple de l'evolució del teixit empresarial gironí i de l'emprenedoria. En el seu discurs, Pere Vila ha destacat que “la Fira de Mostres sempre ha tingut com a objectiu difondre els darrers avenços tecnològics en diversos àmbits i ser una plataforma de promoció de les empreses gironines”. I ha afegit “De fet, si resseguim la història de la Fira podem extreure’n un acurat retrat de com ha evolucionat el teixit empresarial gironí al llarg d’aquestes dècades”.

El fet que el Certamen enguany tingui com a lema “Compartint Negoci, Fent Xarxa”, ha dit Vila que és “una prova de la voluntat dels gironins d’empènyer el país cap endavant, resseguint camins per descobrir; caient i tornant-se a aixecar; reinventant-se; aportant saba nova al teixit productiu, i contribuint decididament a posar la nostra demarcació en el mapa del món”.

A l'acte d'inauguració de la Fira de Mostres han participat també l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont; el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé i el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, en funcions, Eudald Casadesús.