Notícies

La 3a Marató de les Vies Verdes de Girona assoleix el rècord de participants, amb 2.000 corredors

Foto : La 3a Marató de les Vies Verdes de Girona assoleix el rècord de participants, amb 2.000 corredors

La 3a edició de la Marató de les Vies Verdes de Girona, organitzada pel Consorci de les Vies Verdes de Girona i Diversport, ha batut rècord de participants, 2.000 corredors, un 25% més que el 2014.  

Aquesta marató compta per segon any consecutiu amb 4 distàncies o curses per escollir: marató (42 quilòmetres), 30 quilòmetres, mitja marató (21 quilòmetres) i 10 quilòmetres, amb sortides simultànies des de Girona, Cassà de la Selva, Llagostera i Castell d’Aro, respectivament, i amb arribada a Sant Feliu de Guíxols. El recorregut de les curses es realitza íntegrament per la ruta del Carrilet.  Els guanyadors  han estat Jordi Rabionet i Pilar Sánchez (marató); Marc Roig i  Victoria Hodgkinson (30 Km); Artur Roig i Isabel Oliván (21 km) i Ricard Fernández i Maria Samsó (10 km).

El nombre de corredors ha augmentat en totes les curses: 440 a la marató, 460 als 30 quilòmetres, 750 a la mitja marató i 350 als 10 quilòmetres. Un 75% dels corredors provenen de fora de la demarcació de Girona, amb atletes procedents també de França, Regne Unit i Alemanya. La participació masculina és del 70% i la femenina del 30%, i la franja d'edat amb més inscrits és la dels 30 als 50 anys.

La prova compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona i Dipsalut, que fa possible que las curses estiguin cardioprotegides. Els organitzadors agraeixen també el suport de tos els ajuntaments de la ruta, Ports de la Generalitat, Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, Fundación de los Ferrocarriles Españoles, El 9 Esportiu i nombrosos patrocinadors.