Notícies

En la II Marató de les Vies Verdes de Girona es dobla la participació, augmenta el nombre de curses i es rebaixen les marques de la primera edició

Foto : Sortida II Marató de les Vies Verdes de Girona. Foto: Miquel Millan

Un total de 1.500 corredors van participar, el diumenge 16 de febrer, a la II Marató de les Vies Verdes de Girona, organitzada pel Consorci de les Vies Verdes de Girona, amb la direcció tècnica de DiverSport i la col·laboració de la Diputació de Girona i de diversos patrocinadors.

La segona edició ha mantingut la Marató (42 km) i la Mitja Marató (21 km), amb sortides des de Girona i Llagostera, respectivament, i ha incorporat les distàncies de 30 km i 10 km, amb sortides des de Cassà de la Selva i Castell d’Aro. Totes les curses, que han resseguit la Ruta del Carrilet, han tingut l’arribada a Sant Feliu de Guíxols.

Jordi Rabionet, amb un temps de 2 h 38 min 18 s en la categoria masculina, i Pilar Sánchez, amb un temps de 3 h 16 min 01 s en la femenina, van ser els guanyadors absoluts de la Marató. Rabionet va superar la marca del guanyador de l’edició del 2013, Hugo Figueras, que enguany s’ha classificat en segon lloc.

En la modalitat dels 30 km, els guanyadors van ser Javier José Abarca i Jacopa Fragapane. En la Mitja Marató (21 km), els primers atletes a creuar la línia d’arribada van ser Oriol Vilaplana i Paula Cavalieri. I en la cursa de 10 km van arribar en primer lloc Pau Moré i Marka Ramoneda, en les categories respectives.
Les sortides de les quatre proves van ser simultànies, a les 9 h, i tenien l’arribada al km 0 de la Ruta del Carrilet, a tocar del mar. Totes les curses es van desenvolupar sense incidents, i en arribar al Tinglado - Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols hi va haver una festa per als participants i els seus acompanyants.