Notícies

El segell de qualitat Girona Excel·lent presenta els seus productes i ofereix tastos maridats a la Fira de Mostres

Foto : El segell de qualitat Girona Excel·lent presenta els seus productes i ofereix tastos maridats a la Fira de Mos

El segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent de la Diputació de Girona oferirà al seu estand de la Fira de Mostres de Girona, l’Espai Tast, tastos de productes gironins maridats amb cerveses, sidra i vins; i altres activitats com els concursos de pa de tramuntana, de botifarra de perol i el Tast del Plat Favorit dels Catalans 2017 IGP Poma de Girona. Aquestes activitats, que estaran dinamitzades pel cuiner i divulgador gastronòmic Pep Nogué, seran gratuïtes i no caldrà inscriure-s’hi prèviament.

En total s’organitzaran 23 tastos,que s’aniran fent de forma continuada al llarg dels cinc dies que dura la Fira de Mostres i en els quals es podran degustar els productes que han obtingut el segell per l’any 2016-2017.

Així mateix, el dilluns 30 al matí, el Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironins organitzarà un concurs de botifarra de perol i, el  dimarts 31, el Gremi de Flequers Artesans de les Comarques Gironines n’organitzarà un de pa de tramuntana.

L’Espai Tast està situat a la primera planta del Palau Firal i obrirà del 28 d’octubre a l’1 de novembre de 10 a 20 h.

Girona Excel·lent
Girona Excel·lent és el segell de qualitat agroalimentària que reconeix els millors productes de les comarques gironines. Tots els productes escollits s’elaboren al cent per cent a les comarques gironines, i han estat seleccionats mitjançant tastos a cegues pels millors cuiners, enòlegs i crítics gastronòmics.

Per a més informació podeu consultar el web www.gironaexcellent.cat