Notícies

Els equips de Dipsalut completen els 100 quilòmetres de l’Oncotrail

Els dos equips formats per treballadors del grup institucional de la Diputació de Girona han finalitzat la cursa solidària per recaptar diners contra el càncer. Han acabat la cursa en 13 hores i 53 minuts (en el cas dels corredors) i de 22 hores i 24 minuts (en el cas de l’equip que feia la cursa caminant).

Els seus integrants han volgut agrair a la Fundació Oncolliga «l’excel•lent organització de l’esdeveniment» i han subratllat la importància de participar en esdeveniments solidaris com aquest «per recaptar fons per a iniciatives que millorin la qualitat de vida de les persones que pateixen càncer».

Enguany se celebrava la cinquena edició de l’Oncotrail, en què han participat prop de 200 equips. Es preveu que la recaptació final arribi als 200.000 euros.

Aquesta és la primera vegada que Dipsalut hi participa, tot i que l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona col•labora des de fa anys amb la Fundació Oncolliga prestant suport econòmic (a través de les línies de subvencions a entitats sense ànim de lucre) per organitzar aquest esdeveniment. 

Dipsalut i la Fundació també col•laboren habitualment en altres accions com, per exemple, el programa de drenatges limfàtics a domicili per a persones que han superat un càncer de mama o el de prevenció del consum de tabac i altres substàncies perjudicials entre els joves.