Notícies

Recepció al Salt Gimnàstic Club, el millor club de gimnàstica artística de l’Estat espanyol

La Diputació de Girona ha rebut avui el Salt Gimnàstic Club, que enguany ha estat el millor club de gimnàstica artística de l’Estat espanyol. L’acte, que ha reunit una seixantena de nens i nenes del club al saló de plens de la Diputació, ha comptat amb la presència del president de la Diputació, Pere Vila; el diputat d’Esports, Carles Salgas; la directora tècnica del club, Montse Hugas, i el president del Salt Gimnàstic Club, Eduard Nogué.

La Diputació de Girona ha volgut agrair al Club l’esforç i el treball que ha desenvolupat durant tot aquest temps per tal d’assolir tan bons resultats. El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, ha mostrat la seva admiració per “la feina encomiable d’associacions amb la trajectòria del Salt Gimnàstic”. A més, ha destacat el doble mèrit, ja que la gimnàstica artística és un esport no majoritari. Tal com ha manifestat Pere Vila “la Diputació de Girona valora entitats com la vostra, que entenen la pràctica esportiva com un espai de cohesió, de transmissió d’experiències i de valors individuals i col·lectius”.

Durant la seva intervenció, Carles Salgas, diputat d’Esports, ha dit, dirigint-se als representants del Club “la demarcació de Girona té pocs grups i entitats com vosaltres. El Salt Gimnàstic és un model a seguir per a altres associacions esportives de la província, ja que promou un esperit solidari, dinamitzador i integrador entre els seus membres”.

Per acabar, el president del Salt Gimnàstic, Eduard Nogué, s’ha mostrat agraït per la recepció, i ha reconegut que un cte com el d’avui “és tant o més important que la resta d’èxits i trofeus”.

La setmana del 10 al 16 de juliol, el Salt Gimnàstic Club va obtenir 60 podis de diferents categories en el darrer Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina, celebrat a Valladolid, un campionat en què han participat més de 1.000 gimnastes. D’aquesta manera, el Salt Gimnàstic, nascut el 1979, es consolida com una de les entitats esportives de referència, així com el club de gimnàstica artística amb la millor cantera de tot l’Estat.

Aquesta recepció ha volgut ser un reconeixement públic de la Diputació de Girona a la fita aconseguida pel Salt Gimnàstic Club. El president de la Diputació de Girona els ha fet entrega d’una placa commemorativa, amb la qual es reconeixen els resultats obtinguts al darrer campionat nacional. El club, per la seva banda, ha regalat al president, Pere Vila, i al diputat Carles Salgas sengles samarretes oficials de l’entitat.