Notícies

La Marató d’Empúries commemorarà l’arribada de la Flama Olímpica de Barcelona ‘92

Enguany, la Marató d’Empúries, que tindrà lloc el proper 30 d’abril, inclourà un acte simbòlic que recordarà l’arribada de la Flama Olímpica el 1992. I és que, el traçat que els participants faran pel mig de l’antiga ciutat grega, prèviament a la sortida oficial, serà encapçalada per un atleta que portarà la torxa que es va utilitzar fa 25 anys, quan el 13 de juny la Flama va desembarcar a Empúries camí de Barcelona.

La presentació oficial de la catorzena edició de la Marató, que s’ha fet avui al MAC-Empúries, ha comptat amb la participació del diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Carles Salgas; el director territorial d’Esports de la Generalitat, Josep Pujols; l’alcalde de l’Escala, Víctor Puga; el regidor d’Esports, Josep Bofill, i la directora del MAC-Empúries, Marta Santos.

L’any passat es va haver de suspendre l’esdeveniment per primera vegada, com a conseqüència del fort vent que hi havia, i només es van poder portar a terme les proves de mitja marató i dels deu quilòmetres. Per a la nova edició, es confia que el temps sigui favorable i es torni a superar la xifra dels 1.700 corredors entre les diferents proves.