Notícies

Presentació del IV Torneig de Farners cadet U15

Avui s’ha presentat a la Diputació de Girona la quarta edició del Torneig de Farners, una competició de bàsquet d’alt nivell de categoria cadet de primer any en què participaran un total de dotze equips masculins i vuit de femenins, amb una notòria presència de canteres d’equips ACB.

El torneig, que està organitzat pel Club de Bàsquet Farners, es disputarà els dies 14,15 i 16 d’abril al pavelló municipal Els Saioners de Santa Coloma de Farners. Constarà de cinquanta partits, i les finals es jugaran el diumenge: la femenina, a les 15 h, i la masculina, a les 16.30 h.

A la presentació, hi han participat Carles Salgas, diputat d’Esports de la Diputació de Girona; Joan Martí, alcalde de Santa Coloma de Farners; Josep Pujols, representant territorial de l’Esport a Girona; Alfons Ribas, representant de la territorial gironina de la Federació Catalana de Bàsquet, i Miki Uribe, director del Torneig.

Carles Salgas ha destacat que el torneig s’ha convertit en un dels referents esportius gironins de la Setmana Santa i ha agraït la dedicació i entrega de tots els agents implicats en l’ organització, com ara el Club Bàsquet Farners, l’Ajuntament, la Generalitat, la Federació, els voluntaris i els comerços. Joan Martí ha remarcat que l’èxit del torneig és el reflex de la feina ben feta i que es tracta de “la Festa Major del Bàsquet de Santa Coloma de Farners”. Josep Pujols ha assenyalat que la competició és una ocasió única per poder veure en directe jugadors que en un futur poden convertir-se en esportistes d’elit i també ha incidit en la vessant formativa, tant humana com esportiva, de la competició. En la mateixa línia, s’han pronunciat Alfons Ribas, que ha dit que es tracta del torneig d’àmbit nacional de més prestigi en la seva categoria, i Miki Uribe, que ha avançat que tots els partits seran d’alt nivell i que no es  descarta internacionalitzar el torneig en properes edicions.

Els equips i els grups

Aquests són els equips que disputaran el Torneig de Farners U15 en la quarta edició. Els horaris, així com tota la informació referent a l’esdeveniment, es poden consultar al lloc web www.tdf.cat.

Grups masculins:

 

  • Grup 1: UBSA, FC Barcelona, EBG Marc Gasol
  • Grup 2: Bàsquet Manresa, CB Vic, CB Gran Canaria
  • Grup 3: CB Farners, Real Madrid, Bilbao Unamuno
  • Grup 4: Joventut de Badalona, CB Cornellà, CAB Linares

 

 

Grups femenins:

 

  • Grup 1: Stadium Casablanca, CB Farners, Joventut de Badalona, GEiEG-Uni Girona
  • Grup 2: UE Mataró, Joviat Manresa, CEJ l’Hospitalet, Femení Maresme

 

 

 

Més informació:

Lloc web: www.tdf.cat

Twitter: @torneigfarners

Correu: torneig@cbfarners.com 

Instagram: @cbfarners