Notícies

La Diputació se suma al reconeixement a les joves promeses de l’esport gironí

Ahir al vespre, la sala Montsalvatge de l’Auditori de Girona va acollir l’acte de reconeixement a les joves promeses de l’esport gironí. Es tracta de la tercera edició d’una trobada que valora els esportistes, individuals o per equips, de les comarques de Girona d’entre 14 i 18 anys que han guanyat una final catalana, que han fet podi en una competició de nivell superior o que han guanyat en categoria absoluta en competicions federades. Albert Piñeira, vicepresident de la Diputació de Girona i diputat de Cultura, i Carles Salgas, diputat d’Esports de la Diputació, van assistir a l’acte de lliurament dels guardons, juntament amb Eudald Casadesús, delegat territorial de la Generalitat de Catalunya a Girona; Gerard Figueras, secretari general de l’Esport de la Generalitat; Josep Pujols, representant territorial d’Esports de la Generalitat a Girona, i Marta Madrenas, alcaldessa de Girona. 

 

El reconeixement a les joves promeses de l’esport gironí està organitzat per la Representació Territorial de la Secretaria General de l’Esport a les comarques gironines. Enguany s’han reconegut 139 esportistes de 24 modalitats esportives, entre les quals hi ha l’atletisme, l’hípica, el motociclisme, el patinatge, la pesca esportiva, el rem o el judo. 

 

Per la seva banda, des de fa quatre anys, la Diputació de Girona ofereix línies d’ajuda als joves esportistes que competeixen en àmbit estatal o internacional. En aquesta modalitat d’ajudes són els ajuntaments els que presenten els esportistes dels seu municipi que poden optar a les beques, les quals estan dotates amb un màxim de 500 euros, aproximadament.