Notícies

Resultats excel·lents per a les seleccions catalanes al Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol 2017

Del 2 al 7 de gener Blanes, Lloret de Mar i Malgrat de Mar van acollir el Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol 2017 de categoria infantil, cadet i juvenil, masculí i femení. Es tracta d’una trobada en què les seleccions catalanes han obtingut molt bons resultats, ja que han aconseguit una medalla per a cadascun dels sis equips participants; concretament, quatre d’or, una de plata i una de bronze.

L’esdeveniment ha estat molt important des del punt de vista esportiu. Per una banda, perquè ha acollit el millor handbol de base i ha reunit, aproximadament, 8.000 persones entre esportistes i acompanyants ¿concretament, hi han participat uns 2.000 esportistes, entre els quals s’han disputat més de 300 partits¿, i per una altra banda, per la repercussió social i econòmica que ha tingut al territori. En aquest sentit, Jaume Dulsat, diputat de la Diputació de Girona, va destacar la satisfacció que reporta el fet de posar a l’abast d’un esdeveniment com aquest les infraestructures hoteleres i esportives de la Selva marítima.

El Campionat de d’Espanya de Seleccions Handbol 2017 ha col·laborat per consolidar el turisme esportiu a les comarques gironines, una proposta per la qual la Diputació de Girona aposta de manera ferma. La trobada ha estat organitzada per la Federació Catalana d’Handbol, la Real Federación Española de Balonmano i el Consejo Superior de Deportes. A més, la trobada ha comptat amb el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Girona, de la Diputació de Barcelona i dels ajuntaments dels municipis que han estat seu del campionat.