Notícies

La Selva Marítima acollirà la IV edició del Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol 2017 

Aquest matí ha tingut lloc, a la Sala de Plens de la Diputació de Girona, l’acte de presentació del Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol 2017 de categoria infantil, cadet i juvenil, masculí i femení, que es durà a terme del 2 al 7 de gener a Catalunya, amb seus a Blanes, Lloret de Mar i Malgrat de Mar, entre d’altres.

La presentació ha anat a càrrec del diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Carles Salgas; acompanyat de representant Territorial a Girona de la Secretaria General de l’Esport, Josep Pujols; el president de la Real Federación Española de Balonmano, Francisco Blázquez, i el president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomàs Moral. Tots ells han destacat l’importància d’aquest campionat a nivell esportiu, on estarà el millor handbol de base, com tota la repercussió que tindrà al territori a nivell econòmic i social, ja que s’espera l’assistència de prop de 8.000 persones, entre esportistes i acompanyants.  

Un cop finalitzat l’acte protocol·lari de presentació, s’ha dut a terme el sorteig oficial del campionat, on hem pogut comptar amb un convidat d’autèntic luxe, el gironí Jordi Ribera, seleccionador d’Espanya.  En l’esmentat sorteig, les seleccions catalanes han quedat enquadrades en els següents grups:

 

Campionat d’Espanya Infantil Femení: Grup A - Catalunya, Valencia, Euskadi i Aragó.

Campionat d’Espanya Infantil Masculí: Grup B - Catalunya, Andalusia, Astúries i Aragó.   

Campionat d’Espanya Cadet Femení: Grup A – Catalunya, Astúries, Euskadi, Canàries.

Campionat d’Espanya Cadet Masculí: Grup B – Catalunya, Valencia, Andalusia, Navarra.

Campionat d’Espanya Juvenil Femení: Grup B – Catalunya, Andalusia, Castella La Manxa i Canàries.

Campionat d’Espanya Juvenil Masculí: Grup A – Catalunya, Valencia, Euskadi i Navarra. 

 

El campionat, on participaran més de 2.000 esportistes i on es disputaran més de 300 partits, està organitzat per la Federació Catalana d’Handbol, la Real Federación Española de Balonmano i el Consejo Superior de Deportes. A més, comptarà amb el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, la Diputació de Barcelona com també dels ajuntaments que seran seus del campionat com Blanes, Lloret de Mar i Malgrat de Mar, entre d’altres.