Notícies

El grup de Guitarres del Conservatori tanca el Pati Cultural d’aquest any 

Divendres,  19 de maig de 2017

El cicle de concerts que s’ofereixen Pati Cultural, arriba avui divendres al final amb el Grup de Guitarres del Conservatori

La Diputació de Girona obre de nou el claustre als visitants de Temps de Flors amb la programació del Pati Cultural. Un cicle de cinc concerts gratuïts del 13 al 19 de maig.

El dissabte 13 de maig els Solistes de l’Orquestra de Girona van oferir Seqüències; dilluns 15 de maig, va ser el torn del Cor Jove del Conservatori; dimecres 17 de maig va actuar el Fusions Grup Vocal; i ahir dijous ho van fer les Bandes del Conservatori.

Avui divendres, 19 de maig, a les 19.00 h, actua el Grup de Guitarres del Conservatori, sota el títol «Va de a de guitarres...».

 

Programa

Grup de guitarres elemental: Ode to Joy de Ludwig van Beethoven, La donna è mobile de Giuseppe Verdi

Intèrprets: Nídia Chamorro, Paula Pallarès, Carlos Ortega, Aina Valsalobre

Direcció: Toni Guerrero

 

Guitar trio: Johann Mattheson (lento, allegro i giga)

Intèrprets: Irene Posada, Lucas Moreno i Aina Maruny 

Direcció: Toni Guerrero

 

Grup de cambra: El que quisiera amando, de Ferran Sor; Si me dices que mis ojos i Sepan todos que muero, de José Marín; O fair dove, o fond dove!, d’Alfred Scott Gatty

Intèrprets: Elisabet Augustín, cant, i Cristina Jordà, guitarra 

Direcció: Maike Burgdorf

 

Grup de cambra: Quebra queixo, de Celso Machado; Paçoca queixo i 

Cafè 1930 (1a part), d’Astor Piazzola

Intèrprets: Marc Bringas, violí, i Marc Pérez, guitarra

Direcció: Maike Burgdorf

 

 Ensemble de Guitarres del Conservatori de Girona: Yarou Yarou, de Maurizi (arranjaments d’Eythor Thorlaksson); For Ruud, d’A. Bocchino; Nausicaä of the Valley of the Wind, d’Haruomi Hosono; From The Andes, de John Whitworth, i Rio Ancho, de Paco de Lucía (arranjaments de Toni Guerrero)

Intèrprets: Irene Rodríguez, Laura Pérez, Cristina Jordà, Marc Pérez, Ester Silva, Marta Garro, Toni Guerrero, Roger Tapias

Direcció: Roger Tapias

 

I també: 

Exposició «Camins», del fotògraf Rafel Bosch. Durant els dies del Pati Cultural es podrà veure al claustre de la Diputació de Girona l’exposició fotogràfica «Camins» de Rafel Bosch. 

Per a més informació: www.ddgi.cat/exposicions

 

Instal·lació floral. La Diputació també forma part dels espais florals de la ciutat que componen el recorregut de Temps de Flors (és el número 33).