Notícies

Cor Jove del Conservatori i Grup Fusions protagonistes del Pati Cultural

Dilluns,  15 de maig de 2017

El cicle de concerts del Pati Cultural continua el seu ritme d’actuacions amb les del Cor Jove del Conservatori, avui dilluns, i del grup palamosí Fusions, el proper dimecres.

La Diputació de Girona obre de nou el claustre als visitants de Temps de Flors amb la programació del Pati Cultural. Un cicle de cinc concerts gratuïts del 13 al 19 d maig.

Així doncs, avui, dilluns 15 de maig, a les 19.00 h, és el torn del Cor Jove del Conservatori. 

El Cor Jove del Conservatori Isaac Albéniz de la Diputació de Girona va néixer el curs 2013-2014 com una assignatura optativa amb l’objectiu de convertir-se en un espai formatiu on conèixer un repertori variat, des del clàssic fins al més actual. Inicialment estava format principalment per veus femenines, però el projecte s’ha anat consolidant i ha ampliat les veus. 

El director: Pablo Larraz

Nascut a Jaca (Osca), sotsdirector de l’Orfeó Català, té una extensa formació musical arreu, conclosa amb la formació en direcció coral a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Des de l'any 2008 també dirigeix el Cor de Cambra de la Diputació de Girona.

Programa: Pirinenques IV, de Josep Ollé; Dama de Shalott - Cantata per a cor, piano i tenor solista, de J. Domènech / P. Cabot; Climbing up the mountain, espiritual i Look ma, I’m singing jazz, de Patsy Ford Simms; Java Jive, de B. Oakland / J. Dasgard; i Every time I feel the spirit, espiritual arranjat per Stroman.

Pablo Larraz Dalmases, director; Joan Sadurní, pianista, i Joan Francesc Folqué, tenor.


Dimecres, 17 de maig, a les 19.00 h

El grup Fusions Grup Vocal, de Palamós, presenta En fusiona’t, sota la direcció de  Lourdes Valls

Fusions Grup Vocal està formada per 20 cantaires que canten a 4 i 5 veus, a cappella i amb acompanyament instrumental, amb un repertori prou engrescador i divertit.

Programa: I feel good de James Brown; Angels de Robbie Williams; Mocedades, recull de temes de Fusions; El meu poble de Ferran Fanés; Boney M, recull de temes de Fusions; Se bastasse una canzone d’Eros Ramazzotti; True colours, de Cindy Lauper; Grease, recull de temes de Fusions; You raise me up de S. Garden – B. Graham; Rock català, recull de temes de Fusions

 

Exposició «Camins», del fotògraf Rafel Bosch. Durant els dies del Pati Cultural es podrà veure al claustre de la Diputació de Girona l’exposició fotogràfica «Camins» de Rafel Bosch. 

Per a més informació: www.ddgi.cat/exposicions

Instal·lació floral. La Diputació també forma part dels espais florals de la ciutat que componen el recorregut de Temps de Flors (és el número 33).