Notícies

«Amor incondicional»: l'exposició d'El Trampolí al claustre de la Diputació de Girona

Foto : Foto: Miquel Millan

Cada any, els nois i noies d'El Trampolí (entitat d'atenció a persones amb discapacitats psíquiques) organitzen una exposició al claustre de la Diputació de Girona amb l'objectiu de donar a conèixer la feina que els membres de l'associació fan als diferents tallers als quals assisteixen durant l'any.

Aquest dimarts al matí, representants d'El Trampolí han estat a la seu de la corporació presentant la mostra d'enguany, que porta per títol «Amor incondicional», i ho han fet acompanyats del vicepresident segon de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, i d'alguns dels seus familiars i amics.

Enguany, l'exposició titulada «Amor incondicional» mostra un conjunt d'imatges que ensenyen la relació afectiva intensa que s'estableix entre els membres de l'associació i els cavalls.

Són fotografies que traspuen felicitat i plenitud i que permeten aproximar-se a una de les activitats realitzades per El Trampolí, una associació que treballa per donar a conèixer les persones discapacitades psíquiques al conjunt de la societat, i per fomentar-ne la integració social i la plena normalització en totes les àrees de la seva vida.

El Trampolí és una associació social i cultural, amb seu a la Bisbal d'Empordà, que treballa per a la plena normalització de les persones discapacitades psíquiques en totes les àrees de la seva vida.

L'objectiu de l'associació és potenciar la integració de les persones amb discapacitat en la societat. Per això ofereix una gran varietat d'activitats i de tallers adaptats a les dificultats i a les necessitats d'aquest col·lectiu. A partir d'aquestes tasques, els usuaris treballen per millorar la seva capacitat creativa, l'autoestima i l'autonomia.

El Trampolí és un centre pioner a Europa, que col·labora amb diferents entitats d'àmbit nacional i internacional compartint metodologies de treball i experiències.

L'exposició «Amor incondicional» es pot veure al claustre de la Diputació de Girona fins al 15 d'octubre.