Notícies

Voleu veure les Exposicions Viatgeres? Visiteu la nostra galeria d'art visual

Foto : Voleu veure les Exposicions Viatgeres? Visiteu la nostra galeria d'art visual

Teniu ganes d'anar a visitar una exposició? Tot i que les circumstàncies tan especials que estem vivint ara no ens ho permeten, si teniu interès a continuar veient exposicions d'art, podeu visitar-les virtualment.

L'Oficina de Difusió de la Diputació de Girona té a l'abast de tothom les seves exposicions a la web www.ddgi.cat/exposicions i ha creat una llista de reproducció en el seu canal de YouTube per facilitar la visita a les mostres d'art que habitualment volten per les sales de les comarques gironines i que en aquests moments només es poden veure de manera digital.

Si bé no és exactament el mateix que veure-les presencialment, us convidem a visitar les Exposicions Viatgeres virtuals, que ens endinsen en la pintura, el dibuix i l'escultura de nous valors de l'art de casa nostra.

Els vídeos ens mostren les obres d'artistes com Tura Sanz, Jordi Isern, Àlex Nogué, Jordi Martoranno, Víctor Masferrer, Adrià Ciurana, Jordi Urbón i Sergi Cadenas. Ens transporten al seu món mentre una veu en off ens explica el contingut de la mostra.

Ens acompanyeu a visitar la nostra galeria d'art virtual al canal de YouTube de la Diputació de Girona?