Notícies

Toni Soler amb «L'humor necessari» obre la VIII Setmana dels Rahola

Foto : Foto: Miquel Millan

Avui dissabte 8 de febrer, ha tingut lloc la conversa entre Toni Soler i Clara Sánchez-Castro sobre «L'humor necessari», primera de les activitats de la VIII Setmana dels Rahola.

Amb humor però molt seriosament, Toni Soler, expert en crear programes amb èxit d'audiència i que ofereixen informació política a un públic que potser no s'interessa pels telenotícies tradicionals, ha parlat sobre quina és la clau de l'èxit i també de molts altres temes.

Recordeu que l'etiqueta oficial de la Setmana i dels premis és #Rahola20, i la web, www.premiscarlesrahola.cat.

Durant aquests dies es poden veure les exposicions a la Biblioteca pública Carles Rahola

 

De l'1 al 27 de febrer

«Rahola Foto 2019. Fotografies presentades a la desena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local»

Una selecció de les 53 imatges  presentades a la categoria que premia la millor fotografia de premsa en la desena edició dels Premis. Nou professionals ens situen davant d'alguns dels fets més destacats del 2018, amb especial atenció a les manifestacions de suport al procés i als presos polítics que es van dur a terme al llarg de tot l'any. La mostra té un complement imprescindible: les fotografies guanyadores de les deu edicions dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local. Totes van capturar un fragment de la realitat canviant que ens envolta i el van convertir, amb un clic, en un instant fixat a la nostra memòria.

 

Des del 16 de gener fins el 29 de febrer

«Carles Rahola, una vida republicana»

Aquesta mostra ressalta la trajectòria de Carles Rahola i Llorens (1881-1939) com a periodista, historiador i activista cultural, per situar-lo al lloc que li pertoca a la Catalunya del primer terç del segle xx, i per subratllar el fet que la seva vida continua essent avui en dia un exemple de lluita democràtica.