Notícies

La 59a Exposició Filatèlica Fires i Festes de Sant Narcís celebra els 125 anys d'història del tren de Sant Feliu

Foto : La 59a Exposició Filatèlica Fires i Festes de Sant Narcís celebra els 125 anys d'història

Ahir al vespre, al claustre del Palau de la Diputació de Girona, va tenir lloc la inauguració de la 59a Exposició Filatèlica Fires i Festes de Sant Narcís, organitzada per la Societat Filatèlica Gironina en col·laboració amb la Diputació de Girona.

Enguany, la Societat Filatèlica Gironina s'ha volgut sumar a la commemoració del 125è aniversari de l'estrena d'una de les línies de ferrocarril més conegudes de les nostres comarques, la que unia les poblacions de Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro, Llagostera, Cassà de la Selva, Quart, Llambilles i Girona.

Convertida ara en una via verda per a vianants i bicicletes (gestionada pel Consorci de les Vies Verdes de Girona), la creació d'aquesta via ferroviària el 1892 significà una fita cabdal per als pobles i ciutats que la van promoure, ja que, per mitjà d’aquesta via es connectava el port guixolenc amb la xarxa ferroviària internacional.

El president del Consorci de les Vies Verdes de Girona i diputat de Noves Tecnologies de la Diputació, Albert Gómez, i el president de la Societat Filatèlica Gironina, Antoni Maqueda, van ser els encarregats d'inaugurar l'exposició.

El diumenge 29 d'octubre, durant tot el matí, al claustre de la Diputació, la Societat Filatèlica Gironina posarà a disposició de les persones que hi estiguin interessades un mata-segells commemoratiu que s’ha fet per a l'ocasió.

L’exposició es podrà veure fins al 5 de novembre, de dilluns a diumenge, de 10 a 19 h.