Notícies

El vicepresident Pau Presas visita els municipis d'Isòvol i Fontanals de Cerdanya

Foto : El vicepresident Pau Presas visita els municipis d'Isòvol i Fontanals de Cerdanya

La diputada d'Assistència als Petits Municipis, Eva Viñolas, també ha assistit a les reunions que s'hi han mantingut

El vicepresident primer de la Diputació de Girona, Pau Presas, s'ha desplaçat avui fins a la Cerdanya. En concret, ha visitat els municipis d'Isòvol i Fontanals de Cerdanya, en el marc de les trobades institucionals que la corporació fa arreu del territori. Ho ha fet acompanyat de la diputada d'Assistència als Petits Municipis, Eva Viñolas.

A Isòvol, Pau Presas i Eva Viñolas s'han reunit, a l'Ajuntament, amb l'alcalde, Joan Bertran, i la regidora Glòria Santana, amb els quals han repassat diferents projectes i necessitats concretes del municipi, com la possibilitat de connectar tot el poble i els seus diferents nuclis amb la fibra òptica, o la millora de l'enllumenat públic.

Una vegada finalitzada la reunió, s'han traslladat fins al cementiri municipal, on han conegut de primera mà el projecte d'accessibilitat que es preveu executar i que la Diputació de Girona ha subvencionat.

Posteriorment, el vicepresident primer i la diputada han anat cap a Fontanals de Cerdanya, on s'han reunit, a l'Ajuntament, amb l'alcalde, Ramon Chia. Durant la reunió de treball, s'han abordat qüestions d'actualitat i reptes que té el municipi per al futur, un dels quals és la necessitat de tirar endavant projectes per afavorir-hi l'activitat econòmica.

També han visitat espais que van patir esllavissades i destrosses el mes de gener passat, com a conseqüència del temporal Gloria, i que la Diputació de Girona ha contribuït a arreglar.