Notícies

El president de la Diputació participa en l'obertura de la 35a edició de la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

Foto : Fotògraf: E. Kelele

 

El sopar d'inauguració va tenir lloc dimecres al vespre a La Torre dels Til·lers, de les Planes d'Hostoles


El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, va participar dimecres al vespre en l'acte d'inauguració de la 35a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa, celebrat amb un sopar degustació al saló de banquets de la Torre dels Til·lers, de les Planes d'Hostoles.

Enguany, quinze restaurants de trajectòria consolidada prenen part en l'esdeveniment, impulsat per l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa. Es tracta d'una mostra que pretén ser l'aparador gastronòmic de la comarca, amb una representació de la cuina del territori elaborada amb productes locals i que combina la tradició amb les tendències culinàries actuals. En l'àpat d'inauguració, cada restaurant participant va elaborar un dels plats inclosos en el sopar degustació. Són establiments del col·lectiu de Cuina Volcànica, de l'Associació d'Hostalatge i el restaurant Les Cols d'Olot, amb dues estrelles Michelin. Es va aprofitar l'acte per lliurar els Volcanets d'Or i d'Argent, unes distincions que el gremi atorga a empreses, associacions o persones que treballen activament en la promoció de la Garrotxa.

Des d'avui dijous i fins al 24 de novembre, es podran degustar els menús de la Mostra Gastronòmica en els diferents restaurants participants.