Notícies

S'obre el cicle de conferències sobre iconografia cristiana

Foto : Fotògraf: M.Millan

Aquest cicle està organitzat per la Càtedra de Ciències i Humanitats Dr. Bofill

El vicepresident de la Diputació de Girona i diputat de Cultura, Albert Piñeira, ha participat, un any més, en l'obertura del cicle de deu conferències sobre iconografia cristiana que organitza la Càtedra de Ciències i Humanitats Dr. Bofill, en col·laboració amb l'Associació Seguim Fent UdG (ASFU).

Les conferències tindran lloc a l'auditori Josep Irla de Girona durant els mesos d'octubre i novembre, i seran impartides pel doctor Juan Francisco Campo.

Durant la presentació, Albert Piñeira ha destacat que «aquestes conferències ens permetran conèixer una mica més sobre l'art cristià, font de la nostra cultura», i ha agraït a la càtedra i a ASFU que estiguin portant a terme una «excel·lent tasca de difusió d'àmbits humanístics i científics».

L'acte també ha comptat amb la participació del Dr. Joan Saurina, director de la Càtedra de Ciències i Humanitats Dr. Bofill i professor de física de la UdG; el Dr. Josep M. Serra, vicerector de docència i planificació acadèmica de la UdG; Eva Palau, regidora d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Girona; Raül Morales, director dels Serveis Territorials del Departament de la Presidència a Girona, i Francesc Pardo, bisbe de Girona.

Conferències:
Dijous 3 d'octubre. Inauguració. L'Anunciació
Dijous 24 d'octubre. La Visitació
Dijous 14 de novembre. La Nativitat
Dijous 28 de novembre. La presentació de Jesús al temple