Notícies

Les principals entitats econòmiques de Girona organitzen la Jornada dels Professionals de l'Economia i l'Empresa

Foto : Les principals entitats econòmiques de Girona organitzen la Jornada dels Professionals de l'Economia i l'Empresa

La clausura de la jornada ha anat a càrrec de la vicepresidenta de la Diputació de Girona Maria Àngels Planas


La Jornada de Professionals de l'Economia i l'Empresa ha tingut lloc aquest matí a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona. L'objectiu principal de l'acte ha estat abordar les grans qüestions d'interès per als professionals de l'economia i l'empresa, com la inversió a noves empreses i els beneficis de noves figures i valors a les organitzacions.

Les entitats econòmiques que han organitzat la jornada han estat la Universitat de Girona, el Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC), el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (CCJCC), el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya (COGAC), l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Girona (ICAG) i l'Associació Espanyola d'Assessors Fiscals (AEDAF). També hi han col·laborat l'Ajuntament de Girona i la Diputació de Girona.

La jornada ha començat amb una presentació a càrrec del catedràtic d'economia de la Universitat de Girona Modest Fluvià, que ha valorat el present i el futur de les perspectives de l'economia gironina.

La inversió a noves empreses ha estat un dels temes més rellevants i pràctics de la jornada. L'economista i president de la xarxa de Business Angels del Col·legi d'Economistes de Catalunya (BAN), Pol Font, ha donat consells imprescindibles per invertir en noves empreses i projectes i ha exposat els criteris bàsics de selecció. Per la seva banda, l'advocat i membre de Business Angels Girona (BAGI), Josep Prat, ha aportat la seva experiència amb casos reals.

El secretari de l'ICAG, Francesc Rebled, ha exposat l'impacte del nou compliance a les organitzacions, una nova figura dins l'empresa. El president del CCJCC, Antoni Gómez, ha explicat el valor dels intangibles en la informació no financera.

Les conclusions dels temes abordats s'han debatut amb l'empresari i director de PRODAISA, Àngel Dutras, i el col·laborador d'El Punt Avui Esteve Vilanova.

Aquesta jornada ha servit per reflexionar sobre la situació actual dels empresaris gironins i informar de totes les novetats del sector amb l'objectiu comú d'incrementar l'activitat econòmica i empresarial a Girona.