Notícies

S'inaugura el 31è Festival de Cinema de Girona

Foto : S'inaugura el 31è Festival de Cinema de Girona

El diputat Joaquim Ayats; el director del festival, Lluís Valentí, i l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presents a la inauguració

Aquest esdeveniment se celebra del 24 al 28 de setembre en set espais de la ciutat

S'hi projectaran 241 pel·lícules de 50 països, amb Motis i Bayona com a estrelles convidades



Aquest dimarts al vespre ha tingut lloc la inauguració del 31è Festival de Cinema de Girona, que converteix la ciutat en un epicentre artístic i de talent, amb un total de 241 pel·lícules d'una cinquentena de països i una suma de més de 400 projeccions.

El festival compta amb la col·laboració, entre altres, de l'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i la Generalitat.  El diputat Joaquim Ayats; el director del Festival, Lluís Valentí, i l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, han estat presents a la inauguració.

Ayats ha destacat que «esperem que aquest esdeveniment aconsegueixi generar nous públics i pugui seguir cultivant el mateix èxit que els que l'han precedit i que al mateix temps ens ajudi a seguir millorant en el nostre propòsit de fer de la cultura i el cinema un dels valors de la societat gironina».

La cantant, trompetista i saxofonista de jazz catalana Andrea Motis ha inaugurat el festival, que ha arrencat amb la projecció de Andrea Motis, La trompeta silenciosa, un documental dirigit per Ramon Tort que retrata la vida de l'estrella convidada.

Una altra de les grans estrelles presents a l'acte d'inauguració ha estat Carlos Bayona, discjòquei i productor, del qual es projecta, en el marc del festival, el videoclip de 4 minuts dirigit per Carlos Alonso Like Neon Lights, en què Bayona és un dels protagonistes.

Tota la informació es pot trobar al web: www.gironafilmfestival.com i a les xarxes socials, amb l'etiqueta #GironaFilmFestival.