Notícies

Trobada de l'equip del FITAG a la vigília de la inauguració del festival

Foto : Trobada de l'equip del FITAG a la vigília de la inauguració del festival
La quarantena de persones que participen en l'organització de la dinovena edició del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) s'han reunit aquesta tarda a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona per enllestir els últims detalls de l'esdeveniment, just el dia abans que s'inauguri. Són treballadors i voluntaris de diferents àmbits (direcció, producció, oficina tècnica i comunicació). I, com ja és tradicional a la vigília de la inauguració del FITAG, han culminat la trobada amb una fotografia de grup.

El tret de sortida del FITAG 2019 tindrà lloc demà, a les 19.00 hores, al Teatre Municipal de Girona. Després de la inauguració institucional, s'hi representarà la coproducció internacional Experiment autoficció, que dirigeix la directora i actriu brasilera Carolina Correa. És un treball de caràcter experimental,  basat en l'expressió corporal, en què participen una quinzena d'actors de l'Argentina, el Brasil, Catalunya, Colòmbia, Cuba, Israel, el Marroc i Portugal. Les entrades per a aquest espectacle són gratuïtes i es repartiran demà mateix, a partir de les 17.00 hores, davant del Teatre Municipal.

En aquest enllaç, hi podeu consultar el dossier de premsa del FITAG 2019 amb la programació actualitzada.

Per a més informació, consulteu el web del festival (www.fitag.cat) i els perfils de Twitter, Instagram i Facebook del FITAG (@FITAGGIRONA) i de la Diputació de Girona (@diputaciogirona), amb  les etiquetes #FITAG19 i #FitagMunicipis. Per mitjà de les xarxes socials, hi comunicarem possibles informacions d'última hora (com ara canvis d'escenaris en cas de pluja).