Notícies

El diputat Jordi Xargay entrega el guardó a la millor iniciativa en l'Administració local en els Premis E-TECH 2021

Foto : El diputat Jordi Xargay entrega el guardó a la millor iniciativa en l'Administració local en els Premis E-TECH 2021</

L'auditori Josep Irla de Girona va ser l'escenari aquest dilluns a la tarda de la gala d'entrega dels Premis E-TECH 2021. L'acte, que es va emetre en directe per streaming, va recuperar enguany la presencialitat, després que l'any passat s'hagués de celebrar a porta tancada a causa de les restriccions per la COVID-19. 

El diputat de Noves Tecnologies de la Diputació de Girona, Jordi Xargay, va participar en l'esdeveniment. Va entregar el Premi a la Millor Iniciativa en l'Administració Local, que va recaure en l'empresa Novostrom per la seva aplicació «Garrotxa Approp», creada per incentivar la compra de proximitat a la comarca.

En la seva intervenció, Jordi Xargay, va recalcar: «A la Diputació, sabem de la importància de les TIC i del servei que poden oferir a la ciutadania. Per això, treballem des de fa anys per impulsar l'administració digital als ens locals i per incentivar la presència dels municipis a la xarxa». 

El diputat de Noves Tecnologies va aprofitar per felicitar l'AENTEG (Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona), la patronal del sector tecnològic de les comarques gironines i organitzadora dels premis, pel seu vintè aniversari.

Aquests han estat els guanyadors dels Premis E-TECH 2021 en cadascuna de les deu categories: 

  • Premi a l'Aplicació de Tecnologia a l'Empresa: Cafès Cornellà i Eurecat, amb un model de propensió basat en aprenentatge automàtic.
  • Premi a la Millor Iniciativa en l'Administració Local: Novostorm, per «Garrotxa Approp».
  • Premi a la Recerca i la Innovació Tecnològica: MJN Neuroserveis, per «Dreamer».
  • Premi Especial del Públic al Millor Projecte, Producte o Servei Tecnològic Gironí: MJN Neuroserveis, per «Dreamer».
  • Premi del Públic a la Millor Acció Gironina a la Xarxa: Sònia Carmona, per «La Food Lovers».
  • Premi a la Millor Gestió en Llengua i Comunicació en les TIC: Enginy-ERA.
  • Premi a la Millor Iniciativa de Màrqueting Digital Gironina: AIMCAT i Ràdio Vilablareix ex aequo.
  • Premi a la Trajectòria de l'Empresa TIC: Glam Software.
  • Premi a l'Empresa Tecnològica Emergent: Synaptiko.
  • Premi al Referent E-TECH 2021: Anna Navarro Descals, de Procore Technologies. 

Els Premis E-TECH, que tenen el suport de la Diputació de Girona, guardonen les empreses, institucions, entitats i persones de les comarques gironines que, amb la seva tasca, contribueixen a difondre i desenvolupar les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Enguany han celebrat la quinzena edició.