Notícies

Miquel Noguer i Jordi Masquef reben el club Tennis Taula Tramuntana després d'ascendir a la Superdivisió femenina

Foto :

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el diputat d'Esports, Jordi Masquef, han rebut aquest dijous a la seu de la corporació el president, Jaume Muntada, i les jugadores del club Tennis Taula Tramuntana, que han ascendit a la Superdivisió femenina, la màxima categoria estatal d'aquest esport. El salt de categoria del Tramuntana genera un doble context històric: per una banda, és la primera vegada que el club alt-empordanès puja a la màxima divisió del tennis de taula espanyol, i per l'altra, és la primera vegada que un equip de la demarcació gironina ascendeix a la Superdivisió femenina.

El president ha felicitat les esportistes per l'èxit assolit i els ha lliurat una placa commemorativa per l'ascens i també per promoure aquest esport a les comarques gironines. Finalment, els ha desitjat sort i encerts en aquesta nova temporada que comença aquest dissabte. 

L'equip està format per la figuerenca Jana Riera i les també catalanes Maria Balanzó, Gàlia Dvorak i Clàudia Caymel. A més de les jugadores esmentades, una altra part de l'èxit d'aquest ascens recau en les palistes Linda Thomson i Mercè Puig, que també han jugat amb l'equip durant la lliga a Divisió d'Honor.