El vicepresident primer de la Diputació de Girona, Pau Presas, ha lliurat avui els premis de la quarta edició del Concurs d'Agost de la corporació (#AgostDdGI), en un acte que ha tingut lloc al saló de plens. Els tres guanyadors han estat @dapamont (primer premi), @Maria__Ensenat (segon premi) i @EmpordaLovers (tercer premi). Tots tres han rebut un lot de llibres i productes gastronòmics gironins.
Cada dia laborable d'aquest mes d'agost, l'Oficina de Protocol, Premsa i Comunicació va plantejar a Twitter una pregunta de cultura general sobre les comarques gironines, la Diputació i els seus organismes i ens vinculats. Cada resposta correcta equivalia a una butlleta per participar en el sorteig de tres lots integrats per productes amb el segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent, l'últim número de la Revista de Girona i llibres publicats per la Diputació de Girona.
Aquesta ha estat la quarta edició del concurs, que té com a objectiu promoure entre la ciutadania, de manera lúdica, el coneixement sobre les comarques gironines, la Diputació i el seu grup institucional.
Els obsequis que s'han lliurat enguany han estat:
Primer premi
- Arròs perlat de Molí de Pals
- Anxoves elaborades a Roses de Callol Serrats
- Brou casolà de peix blau de la badia de Palamós de Peixos Mielgo
- Sofregit de ceba de Quim Matas
- Oli d'oliva verge extra Serraferran d'Oli de Ventalló
- Anxoves de Roses de Conserves Bahia
- Melmelada de tomata de Can Bech
- Sofregit de gamba de Palamós d'Antoni Izquierdo
- Camamilla Alma
- Postres de pomes fresques d'Anela Fruits
- Mel de til·lers del Pirineu de Girona de Dolça Abella
- Vi negre Babalà
- Ratafia L'Empordanesa
- El llibre Valentí Fargnoli, una memòria persistent, publicat per la Diputació de Girona dins la col·lecció «Quaderns de Fotografia» d'INSPAI, Centre de la Imatge
- El llibre Crònica de l'aigua a la Costa Brava, publicat pel Consorci d'Aigües Costa Brava Girona i la Diputació de Girona
- 3 llibres publicats per la Diputació de Girona dins la col·lecció «Quaderns de la Revista de Girona»: Espais literaris, Jardins i Castells Medievals
- L'últim número de la Revista de Girona
Segon premi
- Melmelada de taronja amarga de Can Bech
- Prunes en almívar amb garnatxa de l'Empordà de Toni Izquierdo
- Camamilla Alma
- Mel de til·lers del Pirineu de Girona de Dolça Abella
- Suc de poma Royal Gala de Mooma
- Garnatxa de l'Empordà gran reserva de Pere Guardiola
- El llibre Valentí Fargnoli, una memòria persistent, publicat per la Diputació de Girona dins de la col·lecció «Quaderns de Fotografia» d'INSPAI, Centre de la Imatge
- 3 llibres publicats per la Diputació de Girona dins la col·lecció «Quaderns de la Revista de Girona»: Espais literaris, Jardins i Castells Medievals
- L'últim número de la Revista de Girona
Tercer premi
- Arròs perlat de Molí de Pals
- Brou casolà de peix blau de la badia de Palamós de Peixos Mielgo
- Sofregit de ceba de Quim Matas
- Oli d'oliva verge extra Serraferran d'Oli de Ventalló
- Olives farcides de filets d'anxova de Callol Serrats
- Colatura d'anxova de Callol Serrats
- El llibre Valentí Fargnoli, una memòria persistent, publicat per la Diputació de Girona dins de la col·lecció «Quaderns de Fotografia» d'INSPAI, Centre de la Imatge
- 3 llibres publicats per la Diputació de Girona dins la col·lecció «Quaderns de la Revista de Girona»: Espais literaris, Jardins i Castells Medievals
- L'últim número de la Revista de Girona