Notícies

Pau Presas visita els municipis de Llambilles i Aiguaviva, seguint amb les visites institucionals

Foto :

Seguint amb les visites institucionals, el vicepresident primer de la Diputació de Girona, Pau Presas, ha visitat els municipis de Llambilles i Aiguaviva.

A Llambilles, Pau Presas s’ha reunit, a l’Ajuntament, amb l’alcalde, Josep Maria Vidal, per parlar dels projectes prioritaris del municipi relacionats amb els joves i també amb la gent gran.

Així mateix, han comentat les diferents opcions existents per al canvi d’enllumenat i solucions en la gestió de la xarxa viària del municipi.


A Aiguaviva, el vicepresident s’ha reunit amb l’alcalde, Josep Pinsach, i el regidor d’Hisenda, Sanitat, Cultura i Noves Tecnologies, Joan Pau Ferré. En la reunió han fet un repàs dels temes d’actualitat del municipi i dels projectes en els quals la Diputació pot ajudar perquè tirin endavant, com ara el desenvolupament de les vies verdes al municipi, la instal·lació de calderes de biomassa o els punts de recàrrega de vehicles elèctrics.

També han fet un repàs de les diferents àrees per conèixer com es pot col·laborar en determinades accions o obtenir suport en temes de cooperació local: mitjançant XALOC per ajudar en l’àrea de secretaria; en projectes culturals i de suport als joves; en esports, o en la gestió de les aigües negres, entre altres temes que afecten el municipi.