Notícies

Inaugurat el curs acadèmic 2019-2020 a la UNED Girona

Foto : Inaugurat el curs acadèmic 2019-2020 a la UNED Girona

Albert Piñeira, president de la Junta Rectora i vicepresident segon de la Diputació de Girona, assisteix a l'acte

Aquest dimarts, 22 d'octubre, ha tingut lloc l'acte acadèmic d'inauguració del curs 2019-2020, amb l'assistència del vicepresident de la Diputació de Girona i president de la Junta Rectora del Centre Associat UNED Girona, Albert Piñeira; el degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UNED, Gustavo Palomares; el director de la UNED Girona, David Maldonado; el regidor d'Educació i Joventut de Salt, Fermí Cunill; la conferenciant Dolors Bramon, i el secretari de la UNED Girona, Francisco J. González.

La lliçó inaugural, amb el títol «La dona a l'Islam», ha anat a càrrec de Dolors Bramon, filòloga, historiadora, escriptora i especialista en el món musulmà.

Durant l'acte s'ha presentat la memòria del curs acadèmic 2018-2019 i s'han lliurat els diplomes als graduats i estudiants de màster que van finalitzar els estudis el curs passat. També s'ha fet un reconeixement als tutors que han cessat en les seves funcions per jubilació.

«Per a la Diputació, l'educació és fonamental. Som conscients que l'educació és el camí per anar endavant i ser més lliures. La nostra institució va facilitar la creació de la UNED i no ha deixat de contribuir-hi econòmicament per a la seva continuïtat», ha manifestat el vicepresident en aquest acte d'inauguració.