Notícies

L'oferta turística cultural gironina i Temporada Alta es presenten a Madrid

Foto : Foto: PTCBG
Avui dijous, 26 de setembre, una vintena de periodistes, redactors de cultura i prescriptors de mitjans de comunicació de la comunitat autònoma de Madrid assisteixen a Madrid a la presentació de l'oferta turística cultural de la demarcació de Girona i de la 28a edició del festival de tardor de les arts escèniques de Catalunya, Temporada Alta. En la presentació hi han participat el vicepresident segon de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, i el director del festival Temporada Alta, Salvador Sunyer.

En el decurs de l'acte, el vicepresident de la Diputació de Girona Albert Piñeira ha reivindicat el valor que té la cultura per al sector turístic de la demarcació; ha presentat la marca Costa Brava Girona Festivals, que aglutina una trentena de festivals gironins entre els quals es troba Temporada Alta, i ha expressat la necessitat de col·laborar en esdeveniments de gran qualitat artística que cohesionen la població local i la visitant.

Salvador Sunyer, director de Temporada Alta, ha presentat la programació del festival, els espectacles internacionals, les produccions pròpies i les estrenes absolutes, i ha mencionat les companyies i els artistes que prendran part en el festival aquesta tardor.

L'acció de promoció i comunicació ha estat organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona amb el suport de Bitò Produccions.