Notícies

El president de la Diputació assisteix al partit de la selecció catalana a Montilivi

Foto : Autoria: E. Kelele
Aquest vespre, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha assistit al partit internacional masculí Catalunya-Veneçuela, que ha tingut lloc a l'Estadi Municipal de Montilivi, camp de l'equip Girona FC.

Aquest partit, de caire amistós, que ha enfrontat la selecció catalana de futbol masculí contra la selecció de Veneçuela, ha acabat amb la victòria de Catalunya sobre Veneçuela: 2 a 1. El seleccionador català de futbol, Gerard López, ha format per a l'ocasió un equip de primer nivell integrat tant per figures de primera línia com són Gerard Piqué o Marc Bartra, com per futbolistes oriünds de les comarques gironines, com Marc Muniesa, Pere Pons o Àlex Granell, tres jugadors que formen part de l'equip del Girona FC. 

El partit ha comptat amb 12.600 espectadors que han omplert l'estadi de Montilivi.

L'últim partit de la selecció catalana de futbol masculí es va disputar en aquest mateix equipament el 28 de desembre del 2016 contra la selecció de Tunísia. Aleshores el partit va comptar amb uns nou mil espectadors i va concloure amb la derrota en l'últim moment de l'equip català en la tanda de penals.  

L'Estadi Municipal de Montilivi, inaugurat l'any 1970, està situat al barri de Montilivi de la ciutat de Girona i actualment té una capacitat per a quinze mil espectadors després que l'any 2017 l'equip Girona FC ascendís a la primera divisió.