Notícies

El president de la Diputació assisteix al sopar benèfic de celebració del 25è aniversari d'Oncolliga Girona

Foto : El president de la Diputació assisteix al sopar benèfic de celebració del 25è aniversari d'Oncolliga Girona

Després de dos anys sense poder celebrar-lo a causa de la pandèmia, la Fundació Oncolliga Girona va recuperar aquest divendres el sopar benèfic anual, un dels seus actes socials i solidaris més emblemàtics, al Palau Firal de Girona. 

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, va ser present en l'acte, que va reunir més de cinc-centes persones de l'àmbit polític, sanitari, cultural, empresarial i social de les comarques gironines, així com representants de les delegacions i voluntaris de l'entitat. També hi va assistir la diputada d'Acció Social, Teresa Brunsó.

Aquest 2021, s'han complert 25 anys del naixement de la Lliga contra el Càncer de Girona i Comarques, que va ser l'embrió de l'actual Fundació Oncolliga Girona, i el sopar va servir per commemorar-los. En paral·lel, a l'entrada del Palau Firal, s'hi va instal·lar una petita exposició que fa un recorregut gràfic al voltant d'aquest primer quart de segle de l'entitat. 

L'acte també va ser un comiat per a Lluïsa Ferrer, que el mes de setembre passat va deixar la presidència de l'entitat després de vint anys en el càrrec. Paqui Badosa li ha agafat el relleu.